Næringsfordeling pr. person
Energi: 573 kcal
Fedt: 15,9g
Kulhydrat: 52,3g
Protein: 49,6g
Kostfibre: 13,1g
Krydr kødet med salt på begge sider og læg til side. Sæt en kasserolle med vand over at koge, til nudlerne.
Pil det yderste lag af forårsløget, skræl gulerødderne og skyl dem grundigt sammen med svampene.
Skær den hvide del af forårsløget og svampene i grove stykker.
Hak den grønne del af forårsløget så fint som muligt og gem til anretning.
Skær gulerødderne ud i tynde stave og gem til anretning.
Varm en gryde op ved høj varme. Steg kyllingebrystet i 3 min på hver side i 1 tsk. olie pr. person. Tag kyllingen ud af gryden og steg efterfølgende svampene sammen med den hvide del af forårsløgne i 3 min under omrøring. Tilsæt misoen og 2 dl vand pr. person og lad det simre i 5 min. Smag til med salt eller soya.
Kog nudlerne som angivet på pakken.
Skær kyllingen i mundrette skiver. Fordel suppen i skåle, kom nudlerne heri og anret kylling og gulerødder henover. Top med forårsløg.
Miso
- umamibomben der kan peppe enhver ret op!
Miso stammer fra Japan og er en fermenteret paste lavet på brune ris eller sojabønner.
Miso er karakteriseret med en enestående evne til at bidrage med unik dybde og umami til smagsprofilen i mange retter.
Kundekommentarer ()