Sæt en kasserolle med letsaltet vand over at koge. Skrub kartoflerne under vand.
Kom kartoflerne i vandet, og vær opmærksom på, at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne til de er møre i ca. 10 min. Sluk for blusset, og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min. længere, før du hælder vandet fra.
Skyl kålen, snit den i strimler, og kom dem i en gryde med 1 tsk. olie pr. person.
Varm gryden op ved middel varme, og steg kålen under omrøring i 1 tsk. olie pr. person i ca. 10 min., indtil kålen har tabt en masse væde og er blevet helt mør. Tilsæt 1/2 spsk. hvedemel pr. person, og rør det godt ud i kålen. Hæld fløden i, og lad retten simre, indtil den har en cremet konsistens.
Smag til med salt, peber og lidt eddike.
Kom pølserne på en pande, og lad dem stege i et par dråber olie over middel varme på begge sider i ca. 15 min. i alt.
Bland 1 tsk. olivenolie, 1 tsk. eddike, 1/2 tsk. sennep, lidt salt og peber pr. person i en skål.
Skyl salaten grundigt, og afdryp den for vand.
Skyl tomaterne, og skær dem i skiver.
Vend salat og tomater i vinaigretten lige før servering.
Servér pølserne med stuvet kål, kartofler og salat.
Kundekommentarer ()