Sæt en kasserolle med letsaltet vand over at koge. Skræl eller skrub kartoflerne.
Kom kartoflerne i vandet, og vær opmærksom på, at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne i ca. 10 min., til de er møre. Sluk for blusset, og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min. længere, før du hælder vandet fra.
Forvarm ovnen til 250 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Halvér blomkålen, og læg den på bagepladen med skæresiden nedad. Pensl den med 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr godt med salt.
Bag blomkålen i ca. 20 min. Vend den om efter 15 min. Den skal have masser af farve og blive helt mør.
Varm en pande pr. fisk op ved middelhøj varme.
Vend fisken først i mel, derefter i pisket æg og til sidst i rasp.
Steg fisken i 5 min. på hver side i 1/2 spsk. olie pr. person, indtil den er blevet helt gylden på begge sider.
Krydr fisken med salt.
Riv hvidløget ned i en skål, og bland det med tahin, 1 spsk. vand pr. person og citronsaften. Rør godt rundt, og smag til med salt og peber.
Servér fisken med kartofler, blomkål og tahindressing.
Kommentarer og forslag til opskriften