0
Ratatouille med gnocchi og ventrecheskinke

Ratatouille med gnocchi og ventrecheskinke

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

ventrècheauberginesquashløggulerodoreganoflåede tomater
1 min.
Bag ratatouillen

Forvarm ovnen til 250 grader varmluft.
Skær kødet i små tern. Hak hvidløget groft, og skær resten af grøntsagerne i grove stykker.
Overfør det hele til et ildfast fad sammen med flåede tomater, oregano og 1/2 spsk. olie pr. person.
Hæld 1/4 dl. vand pr. person i, krydr med salt og peber og rør det godt rundt.
Bag retten i ca. 20 minutter.

Rør rundt i fadet undervejs, så grøntsagerne får godt med farve og bliver helt bløde. Hæld lidt vand i, hvis fadet bliver tørt i bunden.

gnocchi
25 min.
Steg gnocchien

Varm en pande op ved høj varme. Steg gnocchierne i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 2 min. på to sider, så de får godt med farve. Krydr med salt.

30 min.
Anretning

Anret gnocchierne henover den bagte ratatouille, og servér straks.

Bonusinfo

Ventrèche er tørsaltet, lufttørret og modnet svinebryst krydret med peber. Det har en delikat, let saltet og pebret smag med en dyb bund af umami. I modsætning til fx dansk bacon er ventrèche ikke røget. 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
510 kcal
Fedt:
25,7 g
heraf mættede fedtsyrer:
5,3 g
Kulhydrat:
52,8 g
heraf sukkerarter:
18,3 g
Kostfibre:
9,5 g
Protein:
13,7 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?