Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen ved 200 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær squashen i stave og spred ud på bagepladen og krydr med oreganoen og 1/2 spsk. olie pr. person.
Bag squashen i ca. 15 min., indtil squashen er mør og er blevet gylden i overfalden.
Krydres efterfølgende med salt og peber.
Hak hvidløget i tynde skiver og overfør til en kasserolle med 1/2 spsk. olie pr. person.
Lad hvidløget simre ved middel varme i ca. 5 min. under omrøring.
Hæld sugoen i hvidløget og lad det simre, indtil servering.
Smages til med salt, peber og evt. lidt sukker.
Skær fisken i portionsstørrelser og krydr godt med salt og overfør til et oliesmurt ildfast fad.
Fisken bages i ovnen med skindsiden opad i ca. 6-7 min. Tjek den løbende under bagningen. Når skindet kan hives af fisken, er den færdig.
Kog pastaen som angivet på pakken
Fordel pastaen i dybe tallerkener og anret tomatsaucen, squashen og fisken henover. Toppes med revet ost.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()