Skræl guleroden, og skyl den sammen med fenniklen. Pil løget, og hak det hele groft.
Kom det hele i en pande med 1 spsk. olie pr. person, og lad det simre i ca. 10 min. over middelhøj varme under omrøring.
Sæt en gryde med vand over at koge til pastaen.
Kom passataen i gryden med grøntsagerne, og lad det simre 5 min.
Kog pastaen som angivet på pakken.
Kom rejerne i tomatsovsen, og smag til med salt, peber og evt. lidt sukker.
Fordel pastaen i dybe tallerkener, hæld sovsen henover, og top med revet ost.
Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt!
Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.
Krystal Karl er en dansk ost fremstillet af 100% komælk. De økologiske køer græsser i det midtjyske kuperede terræn omkring Himmelbjerget, hvorfra mælken forsigtigt transporteres til det lille, lokale mejeri, hvor osten fremstilles under kyndig overvågning af den lokale ostemester. Osten fremstilles efter mejeriets lokale traditioner og den specielle mælkesyrekultur der frembringer den unikke krystallinske smagsoplevelse. De krystallerede proteiner opstår under modningen, men kan fra produktion til produktion variere i mængde. Krystal Karl modnes videre på GRAND fromages affinageri i mere end 12 måneder.
Krystal Karl er en UMAMI-BOMBE!
- og modnes så længe for at give den maksimale Umami smag. Dette medfører også små farvenuancer, lækre krystaller og varierende tørhed af osten.
Alt sammen med et formål: Maximal Umami!
Kundekommentarer ()