0
Ravioli med cremede svampe og salat

Ravioli med cremede svampe og salat

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Pastaretter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Kog altid din pasta i saltet vand. Jeg plejer at sige, at det skal være ligeså salt som Vesterhavet.

Det er både godt for smagen og konsistensen af din pasta.

Og kog altid din pasta al dente. Den har godt af, at få et minut eller to i saucen, så det hele snasker sammen på allerfineste vis.

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

brun mark-champignonhvidløgfløde 38% (piskefløde)timianløg
1 min.
Cremede svampe

Sæt vand over til pasta og grønne bønner.

Snit hvidløg fint, og hak løg. Sautér begge dele ca. 1 min. i rigelig olivenolie på en varm sauterpande. Det skal ikke tage farve, men falde let sammen.

Kom svampe på, og steg dem ca. 4-6 min., til de er gyldne. Krydr med salt, peber og lidt plukket timian. Tilsæt fløde, og lad dem creme ca. 4-5 min. ved middelvarme.

Tomater på stilkforårsløggrønne bønnerrucolasalat
6 min.
Salat

Nip enderne af bønnerne, og damp dem i 5-7 min. i 2-3 cm kogende, saltet vand med en smule olivenolie i. Vær obs. på, at bønner ikke må være rå. Sigt vandet fra, og skyl dem evt. kort i koldt vand. 

Snit forårsløg fint. Skær tomaterne i mundrette stykker. 

Anret rucola, lune bønner og tomater på et fad. Dryp med olie og eddike, og krydr med salt og peber. Top med forårsløg.

ravioli med spinat og ricotta
14 min.
Ravioli

Kom raviolien i en gryde med kogende, saltet vand, og kog den ca. 3-4 min., til den er al dente. Tag forsigtigt raviolien op med en sigte eller en hulske. 

Kom raviolien på panden med svampe, og lad det hele simre sammen i 1 minuts tid. Spæd med lidt kogevand, hvis det bliver for tørt. 

20 min.
Anretning

Anret ravioli i dybe tallerkener sammen med de cremede svampe. Krydr med peber, og top med lidt plukket timian. Servér straks med salat til.

Bonusinfo

Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.

Bonusinfo

VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?