0
Ravioli med salami ventrezina og bagte peberfrugter

Ravioli med salami ventrezina og bagte peberfrugter

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Durumhvedemel, Fuldkornshvedemel, Æg, Mælkevalle, Mælk, Hvedemel, Nødder, Soya, Skummet mælkepulver

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
rød peberfrugt
1 min.
Peberfrugt

Forvarm ovnen til 200 grader.

Halvér peberfrugten, fjern kernehuset, og skær frugten i tern.

Spred ternene ud på en bageplade dækket med bagepapir, og bag dem i 10-15 min., indtil de får lidt farve og bliver møre.

løgpersillesalame ventrizina piccante
10 min.
Forberedelse

Pil løget, og hak det fint.

Skyl persillen, afdryp den for vand og hak den groft.

Skær salamien i mindre stykker.

Sæt en gryde med vand over at koge til pastaen.

ravioli med spinat og ricotta
20 min.
Tilberedning

Varm en stor gryde op ved middel varme. Steg løget i 1 tsk. olie pr. person under omrøring, indtil det bliver gyldent. 

Tilsæt salami og de bagte peberfrugter, og rør yderligere et par minutter.

Kog pastaen som angivet på pakken.

Tilsæt tomatpuré til gryden med peberfrugt, og rist den lidt af under omrøring.

Overfør pastaen til gryden med peberfrugt, og hæld lidt af pastavandet med i, så det danner en sovs. Lad retten simre i ca. 1 min. under omrøring, indtil sovsen tykner. Hæld mere pastavand i, hvis sovsen tørrer ud.

Kom persille i, og smag til med salt og peber.

farmhouse cheddar
30 min.
Anretning

Servér pastaen, og riv osten henover.

Bonusinfo

Salame Ventrizina Piccante bliver fremstillet af svinekød i Parma regionen i Italien. Kødet kommer fra den velkendte parmagris i Parma. Pølsen fremstilles af varmt friskt kød, som hakkes og blandes med krydderurter. Pølserne stoppes i naturtarme med stor diameter, hvorefter de hænges til modning og tørring. Pølsen er en blød og med en kraftig smag af Chili.

Bonusinfo

Farmhouse cheddar er fremstillet af økologisk komælk fra Summeset i England. Osten fremstilles på samme gård, som køerne malkes, hvilket kaldes Single Farmhouse cheese. Når ostemassen er klar presses det i karet, og henlægger til efter syrning indtil den er klar til opskæring i små stykker, der saltes og presses ved meget højt tryk, hvorefter den lagres. En fantastisk autentisk ost der er milevidt fra de mange standardvarer du finder på cheddar-hylderne i dagligvarehandlen! 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
561 kcal
Fedt:
26 g
heraf mættede fedtsyrer:
8 g
Kulhydrat:
49,3 g
heraf sukkerarter:
13,3 g
Kostfibre:
3,9 g
Protein:
26,9 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?