0
Ravioli med spinat og ricotta i røget mørbrad sauce

Ravioli med spinat og ricotta i røget mørbrad sauce

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Durumhvedemel, Fuldkornshvedemel, Æg, Mælkevalle, Mælk, Hvedemel, Nødder, Soya

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

gulerodrødløg
1 min.
Bag grøntsagerne

Forvarm ovnen ved 200 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.

Skær løget og guleroden i mundrette stykker og overfør til bradepanden. 

Vend grøntsagerne i 1/2 spsk. olie pr. person og krydr med salt og peber.

Bag grøntsagerne i ca. 20 min., indtil grøntsagerne er blevet møre og har fået lidt farve.

røget grisemørbradhvidløg
10 min.
Steg kødet

Skær kødet i små tern og hak hvidløget fint.

Varm en gryde op ved høj varme.

Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i et par minutter under omrøring, indtil kødet bliver sprødt. Skru ned for varmen og overfør kødet til en tallerken.

fløde 9%Bavnehøj osten
20 min.
Rør sovsen

Kom hvidløget i gryden og lad det stege under omrøring i 1 minuts tid.

Tilsæt 1/2 spsk. hvedemel pr. person og lad det stege under omrøring i ca. 2 min.

Hæld fløden i og lad det varme op under omrøring, indtil sovsen begynder at blive tyk. Lige før servering slukkes for varmen og osten rives i.

Smages til med salt og peber.

ravioli med spinat og ricotta
25 min.
Kog pastaen

Kog pastaen som angivet på pakken.

30 min.
Anretning

Fordel pastaen i skåle og anret sovsen, de bagte grøntsager og det sprøde mørbrad henover.

Bonusinfo

Bavnhøj osten er fremstillet af komælk. De økologiske landmænd som har køerne græssende i det Midtjyske er meget påpasselige med deres køer. De skal ud i naturen og spise frisk græs for at mælken kan blive så rig på smag som mulig i denne faste ost. Det økologiske mejeri har ostemesteren Bjarne som sikrer at fremstillingen foretages efter de bedste håndværks principper. Når osten er saltet og formodnet på mejeriet færdigmodnes den på GRAND fromages affinageri. Osten har en fin rund smag, med noter fra lagringen.

Velegnet som smagsforstærker og gratinering af fisk, grøntsager og kartofler, samt i salater.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?