0
Ravioli med spinat og ricotta og stegt mørksej

Ravioli med spinat og ricotta og stegt mørksej

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Næringsfordeling pr. person

Energi: 574 kcal

Fedt: 30,3g

Kulhydrat: 28,6g

Protein: 42,4g

Kostfibre: 8,5g

Allergener:
Mørksej, Durumhvedemel, Fuldkornshvedemel, Æg, Mælkevalle, Mælk, Hvedemel, Nødder, Soya

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
mørksejfilet uden skindsalt
1 min.
Fisken

Krydr fisken med salt på alle sider og læg til side.

3 min.
Pastaen

Sæt en gryde med vand over at koge med rigeligt salt.

broccoliolivenolie, ekstra jomfrueddike
5 min.
Broccolien

Sæt en gryde med vand over at koge. Skyl brocollien grundigt, skær den ud i buketter, kog den i 2 min og dræn efterfølgende for vand. Vend med 1 spsk. olivenolie og lidt eddike og gem til anretning.

salviehvidløgporre
10 min.
Urter

Skyl salvien grundigt, pil hvidløget og riv det på den fine side af et rivejern.

Pil det yderste lag af porren, skyl den grundigt og skær porren i tynde skiver. 

15 min.
Fisken

Varm en teflonpande op ved høj varme.

Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 tsk. olie. Læg fisken på panden og lad det stege i 3 min ved middelvarme. 

Vend fisken om på den modsatte side og steg videre i 1 minut. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min på begge sider. 

Tag fisken af panden og lad den hvile. 

ravioli med spinat og ricotta
20 min.
Pastaen

Kog pastaen som angivet på pakken

fløde 9%pecorino romano
25 min.
Pastasovsen

Varm en pande op ved middelhøj varme og steg porre, hvidløg og hele salvieblade i ca. 3 min. Tilsæt fløden, pastaen og revet ost. Lad det simre, til sovsen har en cremet konsistens og smag til med salt.

30 min.
Anretning

Fordel pastaen i skåle og top med fisk og broccoli.

Bonusinfo

Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.

Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.

Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.

Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?