0
Ravioli med stegt aubergine, tomat og parmesan
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
auberginebacon i tern
1 min.
Sauce

Start med at sætte en stor gryde vand over til pasta. Husk et godt skud salt.

Skyl aubergine, og skær den i tern på ca. 1x1 cm.

Sæt en stor pande over ved middelhøj varme. Steg bacon, indtil den bruner i kanterne uden at blive helt sprødstegt. Tag bacon af panden, men efterlad evt. baconfedt. Steg aubergineternene i 5-7 min., til de er møre og har taget farve.

tomatpassata
5 min.
Ravioli

Kog ravioli efter anvisning på pakken.

Kom bacon tilbage i panden sammen med aubergineternene. Tilsæt tomatsaucen og ca. 2-3 spsk. pastavand pr. kuvert. Lad retten simre lidt.

Kom den afdryppede ravioli over i tomatsaucen, vend forsigtigt rundt, og varm igennem.

parmigiano reggiano (Parmesan)rucola
20 min.
Anretning

Anret i dybe tallerkener med rucola og fintrevet ost ovenpå.

Velbekomme!

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?