Start med at sætte en stor gryde vand over til pasta. Husk et godt skud salt.
Skyl aubergine, og skær den i tern på ca. 1x1 cm.
Sæt en stor pande over ved middelhøj varme. Steg bacon, indtil den bruner i kanterne uden at blive helt sprødstegt. Tag bacon af panden, men efterlad evt. baconfedt. Steg aubergineternene i 5-7 min., til de er møre og har taget farve.
Kog ravioli efter anvisning på pakken.
Kom bacon tilbage i panden sammen med aubergineternene. Tilsæt tomatsaucen og ca. 2-3 spsk. pastavand pr. kuvert. Lad retten simre lidt.
Kom den afdryppede ravioli over i tomatsaucen, vend forsigtigt rundt, og varm igennem.
Anret i dybe tallerkener med rucola og fintrevet ost ovenpå.
Velbekomme!
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()