0
Ravioli med stegt okse i creme af soltørrede tomater med bagte syrlige løg

Ravioli med stegt okse i creme af soltørrede tomater med bagte syrlige løg

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
porreløgcitron
1 min.
Løgene

Forvarm ovnen til 200 grader.

Pil løget, og lad det være helt. Pil det yderste lag af porren, som skylles grundigt og skæres i stykker på ca. 4 fingres længde.

Læg løg og porrestykker på en bageplade dækket med bagepapir, og bag dem i ca. 15 min., til de har fået en gylden overflade og er bløde hele vejen igennem.

Flæk efterfølgende løget og porrestykkerne, og vend dem med salt og citronsaft.

10 min.
Kødet

Sæt en gryde med saltet vand over at koge til pastaen.

Tag kødet ud af posen, og gem bouillonen. Varm en pande op ved høj varme, og skær kødet i mindre stykker. 

Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person, indtil det får godt med varme og er gennemvarmt.

ravioli med spinat og ricotta
20 min.
Pastaen og kødsovsen

Kog pastaen som angivet på pakken. 

Kom bouillonen fra kødet og pestoen i panden til kødet. Bland det hele, så det får en sovset konsistens. Kom evt. lidt af pastavandet i, hvis sovsen er lidt tør. Smages til med salt og peber.

30 min.
Anretning

Servér pastaen med kødsovsen og de bagte løg.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
598 kcal
Fedt:
35,9 g
heraf mættede fedtsyrer:
10,3 g
Kulhydrat:
33,4 g
heraf sukkerarter:
12,9 g
Kostfibre:
5,7 g
Protein:
32,2 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?