Super nem og hurtig pastaret.
Husk at ravioli nemt kan få for meget, så kog dem lidt for kort tid, og lad dem få det sidste varme på panden med svampene.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Steg bacon på en tør, varm pande i 3-4 min., til det er let gyldent.
Rens svampene, og skær dem i skiver. Snit hvidløg i tynde skiver.
Kom begge dele på panden med bacon, og steg i yderligere 3-4 min. Krydr med peber og salt efter behov.
Tilsæt fløde, og kog op.
Skær alle tomater i mundrette chunks, anret dem på et fad med rucola, og krydr med salt og peber.
Dryp med olivenolie og eddike lige inden servering.
Kom ravioli i rigelig kogende, saltet vand (så salt som Vesterhavet), og kog den i ca. 1-2 min., til den er al dente.
Sigt vandet fra, og vend den forsigtigt med svampesaucen.
Spæd evt. med en smule kogevand, hvis den er for tyk, og smag til med salt og peber.
Anret ravioli i dybe tallerkener, og servér straks med salat til.
Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.
Kundekommentarer ()