0
Ravioli og cremet svampesauce med bacon

Ravioli og cremet svampesauce med bacon

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Pastaretter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Super nem og hurtig pastaret.

Husk at ravioli nemt kan få for meget, så kog dem lidt for kort tid, og lad dem få det sidste varme på panden med svampene. 

 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

bacon i ternbrun mark-champignonhvidløgfløde 38% (piskefløde)
1 min.
Svampesauce med bacon

Steg bacon på en tør, varm pande i 3-4 min., til det er let gyldent. 

Rens svampene, og skær dem i skiver. Snit hvidløg i tynde skiver.

Kom begge dele på panden med bacon, og steg i yderligere 3-4 min. Krydr med peber og salt efter behov. 

Tilsæt fløde, og kog op. 

Tomater på stilkcherry- eller blommetomaterrucola
8 min.
Tomatsalat

Skær alle tomater i mundrette chunks, anret dem på et fad med rucola, og krydr med salt og peber.

Dryp med olivenolie og eddike lige inden servering. 

ravioli
13 min.
Ravioli

Kom ravioli i rigelig kogende, saltet vand (så salt som Vesterhavet), og kog den i ca. 1-2 min., til den er al dente.

Sigt vandet fra, og vend den forsigtigt med svampesaucen.

Spæd evt. med en smule kogevand, hvis den er for tyk, og smag til med salt og peber.

18 min.
Anretning

Anret ravioli i dybe tallerkener, og servér straks med salat til. 

Bonusinfo

Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?