Forvarm ovnen til 225 grader.
Skræl rødderne, og flæk dem i halve. Spred dem ud på en bageplade dækket med bagepapir, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr med salt.
Bag rødderne i ca. 20 min., indtil de har fået godt med farve og er blevet møre.
Skær brødet i tynde skiver, og spred dem ud på en ny bageplade dækket med bagepapir.
Rist skiverne i 3-4 min., indtil de bliver sprøde.
Pil skalotteløg og skyl chili, squash og koriander.
Hak det hele så fint som muligt (pas på med mængden af chili - den er stærk), og kom det op i en skål.
Dræn rejerne for væde, og tilsæt dem til urterne. Pres citronsaften ned i salaten, vend godt rundt, og smag til med salt og peber.
Servér cevichen henover det ristede brød, og servér rødderne til.
Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt!
Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kommentarer og forslag til opskriften