Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen til 200 grader alm. varme. Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær sellerien i tern på ca. 1x1 cm. Spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1 spsk. olie pr. person, og krydr med salt og peber.
Bag sellerien i 15-20 min., indtil den er blevet helt mør.
Kom creme frisk, tomatpure og røget paprika i en skål, rør det godt sammen, og smag til med salt og peber.
Skær brødet i skiver, og rist dem, indtil de får godt med farve.
Dræn rejerne.
Fordel sellerien i bunden af dybe tallerkener med rejer og dressing henover. Servér brødet til.
Rejer fås i utallige versioner, men de absolut bedste er dem, der koges på havet umiddelbart efter fangsten.
Vores lækre søkogte Gourmet Rejer er fanget i den danske del af Skagerrak lige nord for Skagen, derefter kogt på havet og bragt til dig i løbet af få dage. En delikatesse i verdensklasse.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kommentarer og forslag til opskriften