0
Rejer i bagt savoykål med piccalilly-vinaigrette, bulgur og saltet yoghurt

Rejer i bagt savoykål med piccalilly-vinaigrette, bulgur og saltet yoghurt

Hovedingrediens:
Skaldyr
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
bulgur
1 min.
Bulguren

Skyl bulguren under koldt vand i en sigte. Kom den skyllede bulgur i en gryde, og tilsæt vand, så det godt og vel dækker. Kog i 8-10 min. under låg ved svag varme. Lad den kogte bulgur afdryppe og køle lidt af i en sigte. Hvis bulguren klistrer lidt, kan man med fordel skylle den under koldt vand.

savoykål
5 min.
Kålen

Sæt ovnen på 225 grader.

Skyl kålen grundigt, skær hovedet i mindre stykker, og spred stykkerne ud på en bageplade dækket med bagepapir. Vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person og lidt salt og peber. Bag kålen i ca. 10 min., indtil den har fået godt med farve og er blevet mør. 

Skagenfood håndpillede rejerPiccalilly, remoulade purétimian
15 min.
Rejerne og piccalilly

Skyl timianen, afdryp den for vand, og hak den fint. 

Hæld picalilly, timian og rejer i en skål. Tilsæt 1 spsk. olivenolie, 1/2 spsk. eddike og 1 tsk. sennep pr. person, og smag til med salt og peber. 

yoghurt 3,5 %
25 min.
Saltet yoghurt

Kom yoghurten i en skål, og krydr den med salt. 

30 min.
Anretning

Servér den bagte savoykål med bulgur, piccalilly-dressingen og den saltede yoghurt. 

Bonusinfo

Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt! 

Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
527 kcal
Fedt:
17,8 g
heraf mættede fedtsyrer:
3 g
Kulhydrat:
66,6 g
heraf sukkerarter:
17,9 g
Kostfibre:
13,2 g
Protein:
30 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?