Skyl bulguren under koldt vand i en sigte. Kom den skyllede bulgur i en gryde, og tilsæt vand, så det godt og vel dækker. Kog i 8-10 min. under låg ved svag varme. Lad den kogte bulgur afdryppe og køle lidt af i en sigte. Hvis bulguren klistrer lidt, kan man med fordel skylle den under koldt vand.
Sæt ovnen på 225 grader.
Skyl kålen grundigt, skær hovedet i mindre stykker, og spred stykkerne ud på en bageplade dækket med bagepapir. Vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person og lidt salt og peber. Bag kålen i ca. 10 min., indtil den har fået godt med farve og er blevet mør.
Skyl timianen, afdryp den for vand, og hak den fint.
Hæld picalilly, timian og rejer i en skål. Tilsæt 1 spsk. olivenolie, 1/2 spsk. eddike og 1 tsk. sennep pr. person, og smag til med salt og peber.
Kom yoghurten i en skål, og krydr den med salt.
Servér den bagte savoykål med bulgur, piccalilly-dressingen og den saltede yoghurt.
Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt!
Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.
Kundekommentarer ()