0
Rejer i catalansk bønnesalat på æggewraps med creme frisk dressing

Rejer i catalansk bønnesalat på æggewraps med creme frisk dressing

Hovedingrediens:
Skaldyr
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

1 min.
Grill forårsløget

Læg forårsløg på en tør pande, og varm op ved høj varme. 

Grill forårsløg i ca. 2 min. på to sider, indtil det får godt med farve og er blevet mørt.

solsikkekerner
5 min.
Rist kernerne

Kernerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem til senere.

spidskålcherry- eller blommetomaterhvide bønnerSkagenfood håndpillede rejer
10 min.
Forbered salaten

Skær tomaterne i kvarte. Skær forårsløg i mundrette stykker, hak kålen i tynde strimler, og overfør det hele til en stor skål. Dræn bønnerne og rejerne, og tilsæt begge dele til grøntsagerne.

Lige før servering vendes grøntsagerne godt rundt, og smages til med salt og peber.

hvidløgcreme frisk 9%
20 min.
Lav dressingen

Hæld creme frisken i en skål, og krydr med revet hvidløg, salt og peber.

æggewraps
25 min.
Lun æggewrapsene

Varm æggewrapsene på en tør pande eller i ovnen. 

30 min.
Anretning

Anret salaten henover æggewrapsen, og top med kerner og creme frisk dressing.

(OBS - billedet viser små tortillas, men du modtager æggewraps.)

Bonusinfo

Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt! 

Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.

Bonusinfo

Vores æggewraps er lavet på økologiske, danske æg og de smager fantastisk. De indeholder 14 gram protein pr. 100 gram og mætter derfor godt. Et super alternativ til almindelige hvede eller majstortillas. 

De lækre æggewraps er 100% gluten- og laktosefrie, hvilket gør dem til et attraktivt valg for allergikere.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
500 kcal
Fedt:
14,9 g
heraf mættede fedtsyrer:
1,9 g
Kulhydrat:
30,8 g
heraf sukkerarter:
4,6 g
Kostfibre:
15,1 g
Protein:
50,9 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?