0
Rejer i creme fraiche sauce med rösti og stegt hjertesalat

Rejer i creme fraiche sauce med rösti og stegt hjertesalat

Hovedingrediens:
Skaldyr
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går i gang. Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

rodfrugter (blandede)persille
1 min.
Krydr rodfrugterne

Riv rodfrugterne ned i en skål på den grove side af et rivejern, og krydr dem godt med salt. Tilsæt 1 spsk. hvedemel pr. person, og rør godt rundt.

Hak persillen groft, og tilsæt den til rodfrugterne.

Lad det stå til senere.

creme frisk 9%rødt æbleradiserSkagenfood håndpillede rejer
5 min.
Lav rejesalaten

Skær æble og radiser i mindre mundrette stykker. Bland begge dele sammen med rejer og creme frisk.

Smag til med salt og peber.

15 min.
Steg röstierne

Varm en pande op ved middelhøj varme. Tilsæt 1 spsk. olie pr. person, og læg et lag af rodfrugterne på panden i ca. 2 cm. tykkelse. Lad röstien stege i 4-5 min. på den ene side og tage godt med farve. Vend röstien, og steg den gylden og mør på den anden side. Lad den stegte rösti ligge på fedtsugende papir indtil servering.

Skagen Secret krydderi
20 min.
Rør vinaigretten

Bland krydderiblandingen, 1/2 spsk. olivenolie, 1 spsk. eddike pr. person, og lidt salt i en skål.

Rør rundt i vinaigretten og tilsæt sennep, indtil vinaigretten bliver tyk.

hjertesalat
25 min.
Forbered salaten

Pil bladene fra stokken på hjertesalaten, og vend dem grundigt i vinaigretten. Smag til med salt, peber og eddike.

30 min.
Anretning

Servér röstierne med rejesalat og hjertesalat.

Bonusinfo

Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt! 

Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
523 kcal
Fedt:
29,1 g
heraf mættede fedtsyrer:
2,5 g
Kulhydrat:
47,1 g
heraf sukkerarter:
7,4 g
Kostfibre:
4 g
Protein:
20 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?