0
Rejer med pasta i flødesovs og grønne ærter

Rejer med pasta i flødesovs og grønne ærter

Hovedingrediens:
Skaldyr
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg, Hvedemel

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
grønne bønnerpersillehvidløgærter i bælgsalt
1 min.
Grøntsagerne

Sæt to gryder med letsaltet vand over at koge.

Skyl bønnerne og persillen grundigt under vand og afdryp for vand. Nip toppene af bønnerne, kog dem i 5-7 min. og dræn dem for vand og gem til senere.

Pil hvidløget og hak det groft sammen med persillen. Bælg ærterne og gem til senere.

pasta
15 min.
Pastaen

Kog pastaen som angivet på pakken.

olivenolie, ekstra jomfruhvedemelfløde 9%Skagenfood håndpillede Ishavsrejer
16 min.
Flødesovsen

Varm en stor gryde op ved middelvarme. Den skal helst være med runde kanter i bunden, så det bliver nemmere at piske sovsen med et piskeris. 

Tilsæt 2 tsk. olie og ½ spsk. mel pr. person og rør rundt i 1 min. Hæld fløden i lidt efter lidt under omrøring, så der ikke dannes klumper. Skru helt ned for blusset og tilsæt bønnerne, ærterne, hvidløget, rejerne og pastaen. Vend det godt rundt og smag til med salt.

25 min.
Anretning

Fordel pastaretten i dybe tallerkener og top med persillen.

Bonusinfo

Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt! 

Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.

Bonusinfo

VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
512 kcal
Fedt:
16,7 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,9 g
Kulhydrat:
55,8 g
heraf sukkerarter:
7,6 g
Kostfibre:
12,3 g
Protein:
30,8 /30,8 /30,8 /30,8

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?