0

Revelsben på grill med honning-øl-barbecuesauce, grillbagte kartofler med bacon-purløgssmør og coleslaw af nye grøntsager

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Grillsauce: Hak skalotteløg og hvidløg helt fint og sauter dem i lidt olie i en kasserolle til de er klare. Tilsæt chilisauce, øl, honning, Worcestershiresauce, 2 tsk. dijonsennep, salt og peber og lad det simre sagte til konsistensen er tyk og cremet.

Bagekartofler: Skrub kartoflerne godt, tør dem af og pak dem ind enkeltvis i stanniol. Læg dem i en alubakke, sæt bakken på grillen ved indirekte varme i mindst 1 time til kartoflerne er godt møre.

Smør: Skær baconen i tynde strimler på tværs, rist dem gyldne og dryp af på køkkenrulle. Rør smørret blødt og tilsæt bacontern, fintklippet purløg, salt og peber. Form smørret til en pølse i bagepapir og læg det på køl indtil brug.

Slaw: Rens alle grøntsagerne (fx spidskål, asparges, radise, gulerod, forårsløg mv.) og riv/snit dem i fine strimler/skiver/tern - eller hvad du ønsker. Pisk cremefraiche, mayonnaise, 2 spsk. hvidvinseddike, 2 spsk. sukker, 1 tsk. dijonsennep, salt og peber sammen og smag til med hvidvinseddike og sukker. Vend de sprøde grøntsager og dressingen sammen. Opbevar på køl indtil servering.

Kød: Krydr revelsbenene med salt og peber og brun dem på alle sider på grillen. Pensl kødet godt med grillsaucen, læg dem på grillen igen og lad dem grille i 5 min. Pensl igen med grillsaucen og grill igen i 5 min. - gentag til benene er gyldne og møre.

Server sammen med godt groft brød.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?