0
Ribolitasuppe med bacon, croutoner og creme frisk

Ribolitasuppe med bacon, croutoner og creme frisk

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

hvidløgFennikelgrønkål
1 min.
Forbered grøntsagerne

Hak hvidløget i tynde skiver, hak fenniklen groft (gem topskuddene), og riv kålen i mundrette stykker. Dræn og skyl butter beans i en sigte.

bacon i ternbouillon (grøntsags)cannellinibønner
10 min.
Lav suppen

Kom baconen i en gryde, varm op ved middelhøj varme, og steg baconen under omrøring, indtil den har fået godt med farve.

Tilsæt fennikel og halvdelen af hvidløget. Steg i yderligere 5 min. under omrøring, indtil fenniklen er blevet helt mør.

Tilsæt butter beans, bouillon og 2 dl. vand pr. person. Lad retten simre indtil servering, og smag til med salt og peber.

store pita / somun
20 min.
Steg croutoner og kål

Skær pitabrødet i små tern. Rist ternene sammen med resten af hvidløget på en pande under omrøring i ca. 5 min. i 1 spsk. olivenolie pr. person, indtil de får en gylden overflade. Krydr med salt, og overfør til fedtsugende papir. 

Steg efterfølgende kålen i panden ved høj varme under omrøring i ca. 3 min.

creme frisk 9%
25 min.
Krydr creme frisk

Hæld creme frisk i en skål, og krydr med salt.

30 min.
Anretning

Fordel suppen i skåle, og anret croutoner, kål og creme frisk henover.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
580 kcal
Fedt:
20,7 g
heraf mættede fedtsyrer:
4,1 g
Kulhydrat:
58,7 g
heraf sukkerarter:
7,5 g
Kostfibre:
18 g
Protein:
27 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?