Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd evt. ovnen på 200 grader.
Skær fisken i stykker på ca. 2x2 cm., og krydr dem godt med salt.
Snit porre, selleri og fennikel groft.
Overfør alle tre ting til en gryde med 1 spsk. olie pr. person, og varm op ved middel varme. Lad det stege i ca. 5 min. under omrøring, indtil grøntsagerne er gyldne og møre.
Dræn bønnerne for væde, og tilsæt dem til grøntsagerne sammen med bouillon og 2 dl. vand pr. person. Pluk pak choy fra stokken i mundrette bidder, og tilsæt dem til retten.
Lad retten simre i 5 min.
Lun bollerne i ovnen eller på en brødrister som angivet på pakken.
Kom fiskestykkerne i bønnesuppen, og lad dent simre i 5 min., indtil fisken begynder at flage.
Smag til med salt, peber og citronsaft.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kundekommentarer ()