Start med at koge risene efter anvisningen på posen.
Rør kødet sammen med et godt skud salt, lidt friskkværnet peber og krydderblandingen.
Form små kødboller, og brun dem godt af i en gryde eller en højkantet pande i 2-3 min. Tilsæt tomatsaucen, og lad det simre ca. 10 min. under låg.
Rist mandlerne lidt af på en tør pande, til de har taget lidt farve. Hak dem groft med en kniv.
Skyl spinaten, og dryp den grundigt af. Fjern de groveste stilke, og snit spinaten fint med en skarp kniv. Skræl rødløget, og skær det i super tynde ringe med en kniv eller på et mandolinjern.
Vend spinat, løg og mandler sammen med masser af limesaft.
Anret risene i en dyb tallerken med kødboller og sauce ovenpå. Server salaten på siden.
Velbekomme!
Ras-el-hanout er arabisk for "leder af butikken" og indeholder traditionelt en blanding af de bedste krydderier, sælgeren har at tilbyde. Denne ras-el-hanout indeholder 16 (siger og skriver seksten) forskellige ingredienser, heriblandt rosenblade og safran og er krydret, sød og elegant.
Ras-el-hanout indeholder: Kanel, kardemomme, spidskommen, sort peber, koriander, chili, paprika, fennikel, anis, kommen, muskatnød, allehånde, nelliker, ingefær, rosenblade og safran.
Kundekommentarer ()