Hak løg og hvidløg fint og sauter begge dele i lidt olie. Skær svampene i skiver, kom dem i gryden og sauter videre et par minutter. Skyl risene godt under koldt vand og rens for evt. sten og urenheder. Hæld dem i gryden og rist dem let af til de begynder at blive gennemsigtige. Hæld hvidvinen på og rør rundt til den er helt opsuget af risene. Start på kalvefonden; tilsæt lidt ad gangen og rør til væden er blevet optaget – fortsæt indtil al kalvefonden er brugt.
Vend kvarte blommetomater i og smag til med salt, peber og friskrevet parmesanost.
Server straks med en grøn salat med vinaigrette og godt brød til.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kommentarer og forslag til opskriften