0

Risret i gryde med aubergine, squash og peberfrugter

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skær auberginen i store tern, drys med salt og lad dem trække 20 min. Skær squash og peberfrugter i store tern, hak løg og hvidløg og halver tomaterne. Varm lidt olie op i en gryde og rist de drænede auberginetern af. Kom løgene ved og sauter videre til løgene er klare.

Tilsæt hvidløg, squash, peberfrugt, tomat, ris, marsala, chili, rosmarin, 1½ dl vand, en smule salt og peber ved.

Læg låg på og lad retten simre ca. 45 min. til ris og grøntsager er møre.

Server med fx friskrevet parmesan til fisk, fjerkræ eller kød.

Kommentarer og forslag til opskriften