Snit spidskålen i helt fine strimler, skræl gulerødderne og snit dem i tynde skrå skiver. Skær peberfrugten i tynde strimler og snit forårsløg og hvidløg i tynde skiver. Varm et skvæt olie op i en wok eller sautepande og rist først gulerødderne 2 min. Kom resten af grøntsagerne ved og sauter 5-6 min. til de er møre med et sprødt bid. Kom bananer, karry, koriander, sennep, revet skal af 1 hel lime, 2-3 spsk. limesaft, 1 dl vand, salt og peber i en foodprocessor og kør det helt glat. Kom puréen i en gryde og varm det op over middel svag varme.
Smag til og fordel saucen i midten af de ristede grøntsager.
Server med ris og kylling eller gris.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften