0

Ristede kammuslinger med sauté af majs, tomat og bacon

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Sauté: Snit baconen i 3 mm tykke strimler på tværs af skiverne. Rens majskolberne og snit kernerne af med en skarp kniv. Hak skalotteløgene helt fint og snit purløgen ligeså. Befri tomaterne for stilk og kerner og skær tomatkødet i små tern. Rist baconen gylden på en tør pande og sauter løgene med til sidst. Kom majs, tomater og smør ved og sauter yderligere 2-3 min. Vend eddike og purløg i og smag til med salt og peber.

Muslinger: Krydr muslingerne med salt og peber og steg dem gyldne på begge sider i lidt olie - de bør ikke få mere end 1-2 min. på hver side!

Læg lidt salat på hver tallerken, fordel muslingerne derpå og "drys" sautéen henover.

Server straks sammen med en krydderdressing eller chilimayonnaise samt masser af godt brød.

Kommentarer og forslag til opskriften