0

Ristede nye gulerødder med citronvinaigrette

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær toppen af gulerødderne, men bevar 3 cm af den grønne top. Skrub rødderne godt, flæk dem på langs og vend dem med olie, cayennepeber, salt og peber. Bred dem ud på en bageplade og rist dem ved 230 grader i 20-25 min. til de er møre med bid.

Riv imens skallen af halvdelen af citronen og pres 2 spsk. saft henover. Kom honning, 2 spsk. olie, lidt salt og peber ved, pisk det sammen til en lind vinaigrette og smag til. Anret de varme gulerødder på et flot fad, dryp vinaigretten over og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?