0

Ristede nye gulerødder med feta, æble og tranebær (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær toppen af gulerødderne - bevar 3 cm af det grønne - og skrub dem godt. Skær dem i halve eller kvarte på langs afhængigt af tykkelse og vend dem med olie, salt og peber. Bred dem ud på en bageplade og bag ved 220 grader i 15-20 min. til gulerødderne har taget en flot gylden farve, men stadig har bid. Skær imens æblet i fine små tern og vend med 1 spsk. citronsaft. Snit forårsløget i tynde skiver og vend dem, tranebær, feta og en spsk. olie sammen med æbleternene. Smag til med citron, salt og peber. Anret de lune gulerødder på et fladt fad og fordel æblesalaten i et bælte henover. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?