0

Ristede nye gulerødder med kryddercreme og ristet bacondrys (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Trim gulerødderne for top (lad ca. 3 cm af det grønne sidde) og skrub dem godt. Vend dem med olie, salt og peber, læg dem på en bageplade og rist dem ved 225 grader i 15-20 min. afhængigt af tykkelse til de er gyldne og møre med bid. Blend trimmede, groftsnittede forårsløg, hvidløg, chiliflager og mayonnaise sammen til en ensartet konsistens og rør cremefraichen i. Smag til med citronsaft, salt og peber og lad den trække 15 min. i køleskab. Skær baconen i ½ cm brede stykker på tværs af skiverne, rist dem gyldne og sprøde på en tør pande og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Anret gulerødderne flot på et fad, læg et bælte af kryddercreme henover midten og drys med ristet bacon. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?