0

Ristede nye kartofler med sauterede peberfrugter, bacon og revet ost (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk

Fremgangsmåde

Skrub kartoflerne godt og forkog dem 10 min. i letsaltet vand. Skær imens peberfrugterne i strimler, løget i tynde både og baconen i ½ cm brede stykker på tværs. Rist baconen netop sprød på en tør pande og kom løg og peberfrugter ved. Lad det sautere til grøntsagerne er møre og smag til med salt og peber. Halver kartoflerne, vend dem med lidt olie, salt og peber og kom dem i et passende ildfast fad. Sæt dem i ovnen ved 225 grader i 10 min. til de er let gyldne og helt møre. Tag fadet ud, fordel grøntsager og bacon over og drys med revet ost. Gratiner kartoflerne i ovnen ca. 5 min. til osten er smeltet og gylden. Server straks med fx stegt kylling, cremefraiche, salsa og guacamole til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?