0

Ristet blomkål med frisk avokado, friterede kapers og tørrede bær (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kom et godt skvæt olie i en lille kasserolle og varm det godt op. Dræn kapers på et stykke køkkenrulle og friter dem ca. 1 min. i olien til de er let gyldne og sprøde. Tag dem op med en hulske og dryp af på køkkenrulle. Del blomkålen i mundrette buketter og skær stokken i tern. Varm lidt olie op på panden, rist buketter og stok til de har taget lidt farve og krydr med salt og peber. Bræk salaten i store bidder og bred dem ud på et fladt fad. Halver avokadoen, fjern skal og sten og skær kødet i tern. Fordel først den lune blomkål og så avokado ovenpå salaten. Drys med tørrede bær og friterede kapers og dryp med lidt citronsaft, honning og olie. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?