0

Ristet blomkål med spidskommen, valnødder og revet ost

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Hak valnødderne fint, bland dem med osten og stil det til side. Del blomkålen i buketter og sauter dem i olien sammen med spidskommenfrø, salt og peber til de er møre med bid, ca. 8 min. Skru ned for varmen, rør nødder og ost i og varm igennem 2 min. under omrøring.

Server til gris, okse eller lam.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.