0

Ristet blomkålssalat med rødløg, salanova og peanutbutterdressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Del blomkålen i små buketter, skær stokken i små tern og snit løgene i tynde både. Hak hvidløg og ingefær fint og sauter det i lidt olie. Kom peanutbutter, soja, chilisauce, citronsaft og 1 dl vand ved og lad det simre 2-3 min. ved svag varme - kom mere vand i hvis nødvendigt - og smag til. Skyl salaten, skær roden af og slyng de små blade. Varm lidt olie op i en wok og rist blomkål og rødløg 2-3 min. til de er møre med et sprødt bid. Vend hurtigt grøntsager, dressing og frisk salat sammen, anret og drys med grofthakkede cashewnødder og evt. grofthakket koriander. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?