0

Ristet hvidkål på indisk med frisk topping af yoghurt og snackpeber (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Sennepfrø, Sennep, Mælk

Fremgangsmåde

Trim kålen, skær den i kvarte og fjern stokken. Snit bladene i tynde strimler og lad dem trække 15 min. i meget koldt vand. Rens snackpeberen for stok, ribber og kerner og skær kødet i små fine tern. Varm et godt skvæt olie op i en wok og rist sennepsfrøene til de begynder at "poppe". Kom karry, masala og ingefær ved og rist 20 sek. Vend kålen i og rist til den er mør med et sprødt bid. Anret i en bred skål, dryp yoghurten henover og drys med snackpeber og gerne grofthakket koriander. Server til fx stegt kylling, fisk eller lammesteg.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?