0

Ristet hvidkål på indisk med frisk topping af yoghurt og snackpeber (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Trim kålen, skær den i kvarte og fjern stokken. Snit bladene i tynde strimler og lad dem trække 15 min. i meget koldt vand. Rens snackpeberen for stok, ribber og kerner og skær kødet i små fine tern. Varm et godt skvæt olie op i en wok og rist sennepsfrøene til de begynder at "poppe". Kom karry, masala og ingefær ved og rist 20 sek. Vend kålen i og rist til den er mør med et sprødt bid. Anret i en bred skål, dryp yoghurten henover og drys med snackpeber og gerne grofthakket koriander. Server til fx stegt kylling, fisk eller lammesteg.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær

Bonusinfo

Garam masala indeholder: 40% spidskommen, 30% korianderfrø, 10% kanel, 10 % grøn kardemomme, 5% nelliker, 5%  laurbærblade