0

Ristet palmekål med edamamebønner, ristet peberbacon og hvidløg

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Trim kålen, fjern de grove ribber og snit bladene i 5 cm brede strimler.

Skær baconen i tændstikker.

Pil hvidløgene og hak dem helt fint.

Varm olien op på en pande ved middel varme og rist baconen let gyldend eri. Kom hvidløgene ved, rist videre 2 min. og vend så kålen i. Lad det sautere yderligere 2 min., kom balsamico og et godt nip salt ved og læg låg på. Lad det simre ca. 5 min. til kålen er mør, vend bønnerne i og varm det igennem.

Smag til og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Bonusinfo

Mukimame er bælgede edamamebønner. Edamamebønner er en sojabønne, hvor man spiser de grønne, umodne bønner. Navnene stammer fra Japan, hvor edamame betyder sojabønner med bælg, og mukimame er de bælgede bønner.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?