Kom hønsefond, laurbær og pillede hvidløg i en kasserolle og kog det op.
Gå imens linserne igennem for sten og skyl dem godt. Kog linserne nænsomt under låg i bouillonen i 20 min. Sluk for varmen og lad dem trække yderligere 5-10 min. til de er møre med bid.
Befri majsen for hår og blade og kog den mør i lidt letsaltet vand 5-7 min. Skær kernerne af kolben med en skarp kniv.
Del baconskiverne i 3 cm bred stykker, rist dem gyldne og sprøde på en tør pande og dryp af på køkkenrulle.
Pisk 4 spsk. olie, balsamico, sennep, sukker, salt og peber sammen og smag til - den må gerne kradse lidt!
Hæld vandet fra linserne og fjern laurbær og hvidløg. Vend halvdelen af dressingen i linserne og lad dem marinere indtil anretning.
Befri spidskålen for grove blade og stok og snit bladene i 1 cm brede strimler. Varm lidt olie op i en wok og lynsteg kålen 1 min. Kom 2-3 spsk. vand ved og lad kålen dampe et øjeblik til den er mør med et sprødt bid. Tag wokken af varmen, vend linserne i og anret på et flot fad. Fordel majs og bacon ovenpå, dryp med resten af dressingen og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.
Kundekommentarer ()