Rens snackpebrene, skær dem i strimler og snit hvidløgsfeddene i tynde skiver. Varm olien op på en ovnfast pande og rist snackpeber og hvidløg 3 min. deri. Pisk æggene sammen og krydr med salt og peber. Tag panden af varmen og hæld æggemassen over peberfrugterne. Læg halve tomater og skiver af gedeost i overfladen og bag frittataen ved 175 grader i ca. 25 min. til æggemassen er fast og overfladen let gylden. Skyl salaten og slyng den tør. Smør rugbrødsskiverne med lidt smør, læg salat ovenpå og top med et stort stykke frittata og lidt pesto. Server straks som frokostret eller let aftensmad med brød og evt. et stykke stegt fisk eller kød til.
Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.
Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.
Kundekommentarer ()