0

Ristet selleri med spinat, pærer og ristede hasselnødder (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skræl sellerien og skær den i mundrette bidder. Vend klodserne med lidt olie, salt og peber, bred dem ud på en bageplade og bag dem møre ved 175 grader i ca. 20 min. Rist hasselnødderne separat i ovnen sammen med sellerien til de er fint lysebrune og skallen er mørk og krakeleret. Gnid skallerne af i et rent viskestykke og køl dem af. Skyl spinaten, slyng den tør og fjern de grove stilke. Pisk 3 spsk. olie, citronskal og –saft, honning, salt og peber godt sammen og smag til. Vend de varme selleritern med spinat og dressing og lad dem trække 10 min. Befri imens pærerne for stilk og kernehus og skær kødet i tynde både. Vend pærer og grofthakkede hasselnødder i sellerisalaten med løse hurtige tag, smag til og anret. Server straks til fx stegt kød, kylling eller vildt.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?