0

Ristet slethvar med sauté af bacon, ærter og hjertesalat

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Sauté: Snit skalotteløgene i tynde skiver, striml salaterne i 1 cm brede strimler og hak den plukkede persille groft. Rist baconen sprød og gylden i en gryde og tag den op med en hulske. Sauter løgene bløde og klare i baconfedtet, kom vinen ved og kog det op 1 min. Kom fond, sukker og lidt salt og peber ved og kog ind til det halve. Vend salat og ærter i og lad det sautere 4-5 min. til salaten lige bliver lidt gennemsigtig. Vend bacontern og persille i lige inden servering og smag til.

Fisk: Rør lidt mel med salt og peber og vend fileterne deri. Bank overskydende mel af og steg fileterne gyldne på begge sider i lige dele smør og olivenolie.

Server retten med små kogte eller råstegte kartofler og godt groft brød.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?