Skær pølsen i små tern, løget i tynde både og løgtop og hvidløg i tynde skiver. Skær kålen i kvarte, fjern stokken og snit bladene i tynde strimler. Rist pølsen i olie, kom løg, hvidløg og timian ved og sauter til løgene er klare. Kom kålen ved, krydr med salt og peber og rist videre til det er mørt med bid. Server som tilbehør til fisk, fjerkræ eller kød.
Om Chorizo picante:
Spanske Louis Gil laver økologisk charcuterie fra allerøverste hylde og det gælder også hans chorizo. Den krydrede chorizo af spansk svinekød og spæk er tørret i hesteskoform og har en intens, rød farve, en aromatisk duft og en fyldig, stærk smag.
Denne super smagsfulde chorizo kommer fra familie virksomheden Luis Gil i Rioja i det nordlige Spanien. Familiens oldemor Marie startede fremstilling af charcuterie i 1920'erne, og hun solgte hendes produkter på det lokale marked. Sønnen Luis videreførte traditionerne og professionaliserede virksomheden. Den nye generation har investeret i omlægningen af egen svinefarm med økologiske svin, som danne grundlag for disse sublime Produkter.
Kommentarer og forslag til opskriften