0

Ristet spidskål med porrer, majs og chorizopølse

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær pølsen i små tern. Rens porren og snit den i tynde skiver. Befri majsen for balde og "hår" og skær kernerne af kolben med en skarp kniv. Halver kålen, fjern stok og grove yderblade og snit bladene i tynde strimler. Rist pølsen i lidt olie, kom porrer og majs ved og rist 2 min. Vend kålen i, krydr med salt og peber og rist videre til kålen er mør med bid. Server - gerne med en skefuld kold krydderurtecremefraichedressing - som tilbehør til fisk, fjerkræ eller kød.

Bonusinfo

Om Chorizo picante:
Spanske Louis Gil laver økologisk charcuterie fra allerøverste hylde og det gælder også hans chorizo. Den krydrede chorizo af spansk svinekød og spæk er tørret i hesteskoform og har en intens, rød farve, en aromatisk duft og en fyldig, stærk smag. 

Denne super smagsfulde chorizo kommer fra familie virksomheden Luis Gil i Rioja i det nordlige Spanien. Familiens oldemor Marie startede fremstilling af charcuterie i 1920'erne, og hun solgte hendes produkter på det lokale marked. Sønnen Luis videreførte traditionerne og professionaliserede virksomheden. Den nye generation har investeret i omlægningen af egen svinefarm med økologiske svin, som danne grundlag for disse sublime Produkter.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?