0

Roastbeef med øl, persille og grove grøntsager

Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skræl rødderne og sellerien og skær dem i grove tern. Pil skalotteløgene og hak persillen groft. Krydr stegen med salt og peber og brun den på alle sider i smørret i en stor gryde. Tag stegen op, rist grøntsagerne i det resterende fedtstof til de har taget en smule farve. Læg stegen ned oveni, tilsæt hakket persille, laurbær, fond, øl og balsamico og krydr med salt og peber. Læg låg på og lad det simre 40-50 min. alt efter ønske. Tag stegen og lad den hvile tildækket 5-10 min. kog saucen lidt ind, jævn evt. med maizena og smag til. Skær stegen i skiver, læg dem ovenpå saucen og drys med lidt hakket persille.

Server med små kogte kartofler, syltede drueagurker og groft brød til.

Kommentarer og forslag til opskriften