0

Rodfrugter i indisk curry med kokosmælk, gurkemeje og yoghurt (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skræl rodfrugterne og skær dem i grove tern. Pil løgene og snit dem i både. Varm en god skvæt olie op i en pande og sauter løgene til de er klare. Kom alle krydderierne ved og sauter videre til de begynder at dufte. Rør rodfrugterne i til de er jævnt dækkede af krydderierne og hæld fond og kokosmælk ved. Bring det til kogepunktet, læg låg på og lad det simre 15-20 min. til rodfrugterne er møre. Jævn evt. med lidt maizena og smag til med salt og peber. Anret i et flot fad, lav en lille fordybning i midten og kom yoghurten deri. Drys evt. med hakkede krydderurter og server straks med jasminris og gerne et stykke stegt kød til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?