0

Rodfrugtroulade med timian, porrer, sesam og flødeost (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rens porrerne, snit dem i 2 mm tynde skiver og del dem i en grøn og en hvid del. Pil 2 fed hvidløg og hak dem fint. Skræl rodfrugterne og riv dem fint. Varm olien op til medium varme og sauter de ”hvide” porrer og hvidløgene til de er blevet bløde. Kom rodfrugter og timianblade ved og sauter yderligere 3-4 min. Kom det i en skål sammen med revet ost, sesamfrø, salt og peber. Del æggene i blommer og hvider. Kom blommerne i skålen med grøntsager og rør godt rundt. Pisk hviderne stive og vend dem forsigtigt i. Bred blandingen ud på bagepapir i en lille bradepande og bag den ved 200 grader i 15-20 min. til den er fast og let gylden. Vend den ud på et viskestykke, rul bunden (sammen med viskestykket) til en roulade og lad den køle af. Rør imens den grønne del af porrerne med flødeost, 2 fed presset hvidløg, salt og peber sammen og smag til. Rul bunden ud, smør flødeosten på og rul bunden sammen om fyldet. Skær rouladen i skiver og server på buffeten eller som tilbehør til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?