Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Varm en gryde op ved høj varme, og steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. pers. under jævnlig omrøring i ca. 5 min, indtil det får godt med farve.
Hak gulerødder, løg og bladselleri groft, og overfør til gryden undervejs, mens kødet steger. Gem evt. lidt hakkede grøntsager til anretning.
Riv hvidløg og ingefær ned i gryden, og tilsæt krydderiblandingen. Rør det rundt et par min., indtil hvidløgsduften aftager lidt.
Hæld linserne og de flåede tomater i retten, og hæld vand i, indtil det dækker fyldet.
Kom låg på, og lad det simre i ca. 15-20 min., indtil linserne er helt møre.
Hæld yoghurten i en skål, og krydr med salt og peber.
Fordel dahlen i skåle, og top med resten af de hakkede grøntsager og yoghurt.
Daal krydderi indeholder: 20% gurkemeje, 20% spidskommen, 15% sorte sennepsfrø, 15% gule sennepsfrø, 15 % garam masala, 5% asafetidia, 5% karryblade, 5% kasuri methi.
Kundekommentarer ()