Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Varm en gryde op ved høj varme.
Steg kyllingen i 1/2 spsk. olie pr. pers. i ca. 3 min. på hver side, til den har fået godt med farve.
Sluk for panden, krydr med salt og peber, og gem til senere.
Hak rødløget i tynde strimler, og overfør det til gryden, hvor kyllingen blev stegt (gem nogle løgstrimler i en lille skål, og vend dem med lidt eddike).
Steg løgene ved middel varme under jævnlig omrøring i ca. 5 min., til de er møre.
Kom linserne, krydderiblandingen og flåede tomater i løgene, og lad retten simre, til linserne er helt møre.
Tilsæt lidt vand, hvis det begynder at blive for tørt.
Hæld yoghurten i en skål og krydr med salt og peber.
Skær kyllingen i mundrette stykker, og kom dem i dahlen sammen med spinaten. Lad det simre yderligere 5 min., og smag retten til med salt og peber.
Fordel dahlen i dybe tallerkener, og anret yoghurten og de syltede rødløg henover.
Daal krydderi indeholder: 20% gurkemeje, 20% spidskommen, 15% sorte sennepsfrø, 15% gule sennepsfrø, 15 % garam masala, 5% asafetidia, 5% karryblade, 5% kasuri methi.
Kommentarer og forslag til opskriften