Halver cherrytomaterne og skær peberfrugter og løg i store tern. Vend dem med finthakket hvidløg, oliven, ½ tsk. oregano, olie, eddike, salt og peber. Fordel blandingen i et ildfast fad, smuldr fetaen henover og drys med det resterende oregano. Bag fadet i ovnen ved 200°C i 10-15 min. til grøntsagerne er møre og fetaen let gylden. Server som tilbehør til stegt eller grillet kød og fjerkræ.
Skagenfoods udvalgte sorte oliven er Leccino oliven som gror på den solbeskinnede Rocca Messina ca. 40 kilometer øst for Rom. Denne familiegård er som en af de meget få certificeret til at have Oliventræerne certificerede som Økologiske. Olivene plukkes i oktober, november og december hvorefter de bringes i saltlage for at fjerne den bitre smag som er i alle oliven. Herefter udvandes de med frisk vand for at nedbringe saltindholdet i frugten. Super godt til salater, pizza, fisk og kød.
Kommentarer og forslag til opskriften