0

Rød peberfrugt hummus med hvidløg, chili og gulerodsstænger (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Grill peberfrugten på en grillpande eller under ovngrillen til skallen er sort og bobler. Læg den i en plastpose og lad dem hvile 10 min. Træk så skindet af, fjern stilk og kerner og kom kødet i en blender. Tilsæt drænede kikærter, pillede hvidløg, tahin, spidskommen, 2 spsk. citronsaft, 3 spsk. olie, ½ dl vand, et godt nip salt og lidt peber og kør det sammen til en bød, cremet hummus. Smag til med salt, peber, citron og tahin og juster evt. konsistensen med lidt ekstra vand hvis nødvendigt. Lad hummusen trække 20 min. på køl. Skræl imens gulerødderne og skær dem i tynde stænger på langs. Sæt gulerødderne i et glas og server dem til hummusen som snack eller send det med i madpakken.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?