0

Rød spidskålssalat med forårsløg og peanutbutter-ahornsirup-chilidressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Jordnødder, Nødder, Soja, Sennep, Fisk, Selleri, Sesam

Fremgangsmåde

Halver spidskålen, fjern stokken og snit bladene i tynde strimler. Trim forårsløgene og snit dem i tynde skiver med et skråt snit. Vend kål og løg sammen og anret det i et flot skål. Kom peanutbutter, sirup, chilisauce, sesamolie og et godt nip salt i et højt glas og blend det til en helt glat dressing med stavblender. Smag til med salt og juster evt. konsistensen med lidt vand, hvis nødvendigt. Dryp dressinge over salaten, drys med grofthakkede peanuts, sesamfrø og gerne frisk koriander. Server straks til grillet fisk, barbercuegris eller langtidsbraiseret lam.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?